Termeni și condiții privind cardurile de fidelitate

– Cardul de fidelitate este eliberat și rămâne proprietatea firmei Effect Beauty Style SRL, care își rezervă dreptul de a retrage cardul în orice moment.
– Effect Beauty Style SRL își rezervă dreptul de a modifica condițiile de funcționare a programelor de fidelizare în orice moment fără notificare.
– Cardul de fidelitate este uninominal și va fi utilizat de un singur client în nume propriu.
– Pentru a primi o ștampilă de cardul de fidelitate, acesta trebuie prezentat la momentul efectuării plății.
– De asemenea pentru a primi o ștampilă pe cardul de fidelitate trebuie ca posesorul sa fi facut cel puțin o vizită în salon în ultimele 4 săptămâni.
– Effect Beauty Style SRL nu își asumă răspunderea pentru cardurile pierdute, furate sau deteriorate.
– Effect Beauty Style SRL își rezervă dreptul de a lua orice decizie adecvată considerată necesară în cazul în care se constată că deținătorul cardului a folosit-o in mod abuziv sau a încălcat condițiile din prezentul regulament.
– Odată ce au fost colectate ștampilele pe card în conformitate cu termenii și condițiile regulamentului, clientului i se va acorda gratuit un serviciu în salonul nostru. Serviciul care este acordat gratuit va fi înscris intr-o rubrică specială a cardului de fidelitate.
Acest serviciu va trebui să fie rezervat din timp și trebuie programat în termen de maxim 6 săptămâni de la ultima ștampilă colecționată. Orice programare anulată trebuie reprogramată în maxim 6 săptămâni sau oferta va fi declarată nevalidă.
– Un participant ce deține acest card de fidelitate nu poate pretinde bani în schimbul serviciilor oferite gratuit.
– Un participant poate solicita un nou card dacă este pierdut sau furat. Punctele de fidelitate acumulate pâna în momentul în care cardul a fost pierdut sau furat vor fi transferate pe noul card.
– Orice declarații tipărite sau publicate online cu privire la programele de fidelizare, fac parte din acești termeni și condiții.
– Este posibil să modificăm, să sistăm un program de fidelizare sau să modificăm oricare dintre acești termeni și condiții (inclusiv valoarea ștampilelor) în orice moment fară notificare prealabilă a participanților.
– Vom folosi efortul nostru rezonabil de a notifica participanții cu o lună înainte de reziliere sau modificare, prin una din următoarele metode de telefon / text / e-mail însă nu putem garanta ca acest mesaj ajunge la utilizator. Participarea dvs in continuare în programul de fidelizare va constitui acceptarea noilor termeni și condiții.
– Se poate, la aprecierea noastră și din diverse motive, să refuzăm să emitem un card de fidelitate și să putem retrage oricând un card de fidelitate de la un participant pe un motiv întemeiat. Tot la aprecierea noastră putem elimina oricând vreunul sau toți participanții din program daca unul sau mai multe puncte din prezentul regulament nu au fost respectate.

Acest card nu este un card de credit și nici un mijloc de plată.
Emitentul și proprietarul acestui card este SC Effect Beauty Style SRL
Bd. Iuliu Maniu, Nr.1, Bl.J, Deva, jud. Hunedoara
Acest card poate fi folosit în conformitate cu regulamentul disponibil online la adresa:
https://www.cristall-beauty.ro/card-fidelitate
Organizatorul își rezervă dreptul de a hotărî sistarea programului.
Pentru mai multe detalii ne puteți contacta pe adresa de email: cristall.beauty@yahoo.ro

CristAll Beauty Center